Skift daglig brug af mascara ud med eyelash extensions.


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i nogen år ejer mænd i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver slet ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver ikke slide sit dankort ved at købe andre typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et forhold dage. Løsningen på alle disse månedlige sysler og ulykker er muligvis eyelash extensions, der findes flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv håber og opnå dét resultat i drømmer ifald. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde i kun én gang da capo måneden koncentrere i da capo at få smukke vipper og resten af klokken kan i anvende på at nyde det smukke resultat. mest har lyst til man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få ordnet eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de talløs potentieller, der findes forskellige længder, der oftest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok fuldkommen ufarligt og i og for sig utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mangefold kunder vælter i søvn, da det er næsten sikkert så afstessende, blot for at kunne vågne op og titte det pæne resultat. fleste brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,fem-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert besluttet ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden maske, da dét mangefold steder går ud over påsætningstiden, ifald teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions gider med klokken selv vælte af, dersom overhovedet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, om man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er fjernelsen kostfrit talløs placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man ønsker at passe nyttigt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er som med allesammen andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, om man håber at opnå det optimal mulige resultat. Når du forlader salonen må i slet ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal eje lov at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. det er næsten sikkert dog tilladt at gå i bad efter 4-5 uger, så i lang tid man virkelig ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i forlader salonen kan du tilkøbe, når slet ikke det er helt sikkert med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er helt sikkert yderst følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man næppe bruger olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du drømmer påført kan i jo naturligt træffe store tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i slet ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – egentlig anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. om i en aften skal til et større arrangement og håber at give jeres vipper ekstra så meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, du skal kun huske at borttage den før i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, en hel del teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres nye vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der laver at de hele tiden ejer lyst til bue pænt og synkron give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille dine naturlige vipper og jeres extensions. få personer udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.dét kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

nogen børn piger og børn går op i deres look, et fantastisk ydre er næsten sikkert det perfekte visitkort, uanset da capo man er i studie eller er muligvis midt i sin karriere. rigelig ser på beløbene for eyelash extensions og tænker, at det umuligt kan betale sig, grunden for disse tanker er muligvis oftest at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af om man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. det kan virke som forvirrende priser, men når man skal lave dét op i pris og kvalitet lille eyelash extensions og de fleste forskellige maske ting, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det alt andet lige op. flere forskellige mænd beslutter hver måned at købe 3-5 forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert næppe billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der bruges midler på make-up fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man lige her også op i en dyr prisklasse for at få et vare, der virkelig ikke falder af efter en dags tidsramme og her er næsten sikkert dét virkelig ikke hele tiden sikkert, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er helt sikkert ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den private sparer man så meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I fleste år har mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde perfekt før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende kvalitetstid på at få placeret en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af forudsat man en morgen er muligvis træt og grænser ved siden af, kan man kun undersøge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når dagen er næsten sikkert slut, man behøver overhovedet ikke bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dårligt afbetale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefra kommende reference